icon-arrow-down icon-arrow-up icon-calendar icon-lock-open icon-mail icon-search icon-settings icon-rooms icon-groups icon-arrow-right icon-arrow-left icon-close-thick icon-close-thin icon-user icon-menu icon-edit icon-view icon-delete icon-permissions icon_close icon_help icon_calendar_closed icon_calendar_open icon_calendar_cancelled icon_calendar_assigned icon_calendar_disabled icon_calendar_active icon_calendar_expired icon_beratung_profile icon_beratung_close icon_beratung_release icon_beratung_doc icon_beratung_clock
     

Forum

Temat e forumit shtjellojnë situata të ndryshme të përditshme: autoritetet e emigracionit, familja, miqësia, etj. Ju mund të bëni pyetjet tuaja, të shprehni mendimin tuaj ose t'u përgjigjeni përdoruesve të tjerë rreth këtyre temave. Ju nuk keni nevojë të regjistroheni për të lexuar. Nëse doni të shkruani një postim, ju duhet të regjistroheni. Kjo bëhet në disa hapa. Para se të përdorni forumin, ju lutemi lexoni së pari Kushtet e Përdorimit.

Kushtet e Përdorimit për forumin

Nëse doni të shkruani një postim në forum, ju së pari duhet të regjistroheni. Problemet trajtohen hapur në forum. Përgjigjet mund të lexohen edhe nga adoleshentët dhe të tjerët që nuk janë të regjistruar. Për të inkurajuar adoleshentët dhe të rinjtë e tjerë që të përfitojnë nga oferta, është e rëndësishme që t'i përmbaheni rregullave të mëposhtme:

  • Shënim i rëndësishëm: Postimet mund të shkruhen vetëm nga anëtarët e regjistruar.
  • Nuk lejohen fyerjet apo shpifjet
  • Nuk lejohen postime çnjerëzore, raciste apo pornografike
  • Nuk lejohet të përshkruhet ndonjë vepër penale ose të motivohet dikush për të kryer vepra penale.
  • Moderatori / moderatorja mund të fshijë postime të pakuptimta ose postime me mosmarrëveshje private.
  • Nuk lejohet postimi i vegëzave të jashtme.
  • Postimet që shkelin të drejtat ekzistuese të autorit do të fshihen. Në rast të shkeljeve të këtyre rregullave, konsulentët e kualifikuar mund të heqin pjesët e paautorizuara të tekstit nga postimet (ose postimin e plotë).